Vitaminglass



Canon EOS 70D | Canon EF-S 18-55mm
Slängde ihop denna goda och nyttiga glass såhär på kvällskvisten. Superenkel och supergod! Jag har hunnit med riktigt mycket idag, skolan, gjort klart massa uppgifter som legat lite på rest, stallet, pluggat körkortsteori, övningskört och pluggat svenska (grammatikprov imorrn) och nu sitter jag här med min egengjorda glass och ytterligare lite svenska plugg inför kvällen, önska mig lycka till!
Recept Vitaminglass:
1 frusen banan
1 frusen apelsin
Lite citronsaft ramt rivet skal
frysta hallon
lättkvarg
Tips: Använd vaniljyoughurt istället för kvarg för en mildare smak.
1 frusen banan
1 frusen apelsin
Lite citronsaft ramt rivet skal
frysta hallon
lättkvarg
Tips: Använd vaniljyoughurt istället för kvarg för en mildare smak.
Mixa detta och låt stå i frysen en stund beroende på hur hård du vill ha glassen, går att äta direkt. Ger en frisk och fräsch smak.
Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ
Gott!
Trackback